Jul i Strandhuset


JUL I STRANDHUSET

Tente lys, duften av julemat og den gode, lune stemningen. Strandhuset på Ølberg er et helt unikt sted å invitere familie, venner eller kolleger med for å nyte et smaksrikt julemåltid.

1. November starter julen på Ølberg. Vi har pyntet huset og gleder oss til å servere dere nydelig og tradisjonsrik julemat, ønsker du derimot å vente med julematen så har vi selvsagt våre deilige signaturretter på menyen. I restauranten vil du finne noe for enhver smak, og vi holder åpent mandag til fredag mellom 11.00 og 17.00. Lørdag har vi åpent fra 11:00-24:00 (kjøkkenet stenger kl. 20:00). Åpningstider er med forbehold, da vi til tider vil ha lukkede arrangementer. Vi tar gjerne imot større grupper utover åpningstider, ta kontakt så sender vi deg et tilbud! Søndag på Strandhuset er familiedag, vi tilbyr søndagsbuffet fra kl. 13.00. Også her vil dere finne tradisjonsrik julemat, både kalde og varme retter utgjør den populære søndagsbuffeten på Ølberg.ÅPEN RESTAURANT, HELE ÅRET

Kjøkkenet på Strandhuset lager smaksrike retter fra land og strand! Velkommen til bords, vi gleder oss til å ta imot dere på Strandhuset.

TRANSPORT

Vi har gode samarbeidspartnere på transport, og ordner dermed også dette om ønskelig.


JULEBORD

Strandhuset passer for alle!
Alle våre lokaler kan tilpasses store eller små grupper, fra 4 til 350 gjester. Hos oss finner du muligheter!

Fra 595,- per person

JULELUNSJ

Julelunsj med utsikt- uansett vær eller vind!

Hos oss er du velkommen 7 dager i uken! Inviter dine kollegaer, venner og familie på en stemningsfull julelunsj i havgapet. Vår Á la Carte meny har noe for enhver, dersom du ønsker julebuffet så tilbyr vi dette for grupper over 20 personer! Fra 1. November ser vi frem til å servere dere nydelig og tradisjonsrik julemat, ønsker du derimot å vente med julematen så har vi selvsagt våre deilige signaturretter på menyen.

Fra 495,- per person

JULEBUFFET

3. november er det klart for søndagsbuffet med julemat og andre smaksrike retter! Reker, skinker, sild, ribbe, pinnekjøtt, fisk, blåskjell og Strandhusets fiskesuppe er bare noe av det vi kan tilby på vår Julebuffet!

Du bestemmer selv når du ønsker å komme, vi åpner dørene kl. 13.00 og tar reservasjoner frem til kl. 17.00. Hos oss er det gratis parkering, og lekerom!

Fra 495,- per person (Barn 4-12 år 195,-)

VINKJELLEREN

Vinkjelleren vår er kanskje vårt koseligste rom når kulden trekker inn fra Nordsjøen. Her nede, beskyttet og 1 MUH, kan selskaper opptil 40 personer kose seg uforstyrret gjennom kvelden. Vinsmaking med jentegjengen? Skalldyrplatå med kollegaene? En 4-retters meny med familien? Julemat? Vi tilrettelegger for dine ønsker og behov.

Nyhetsbrev