VÅRE MENYER ER SESONGVARIERTE OG BASERER SEG PÅ GODE RÅVARER FRA HAVETS SPISKAMMER OG MARKENS GRØDE. ALL MAT VI SERVERER LAGES FRA BUNNEN AV MED FERSKE RÅVARER.

BUFFETMENYEN KAN VARIERE LITT UT FRA RÅVARETILGANG OG SESONG.


KALDE RETTER

OSTEPLANKE
variasjon av 3 oster med fikenmarmelade
ASSORTERT KJEKS
SPEKEFAT OG KJØTTFAT
sognemorr, siliana salami, skinkestek og roastbiff
RØKT SVINEKNOKE TERRINE
med sennep og persille
STRANDHUSETS SILD
variasjon av 3
STRANDHUSETS RØKT LAKS, GRAVET LAKS OG VARMRØKT LAKS
med hovmestersaus og eggerøre
ASIA LAKS
med tangsalat, chili majones og ingefær
FERSKE REKER
BRØDBOKS
med urtebrød, mellomgrovt, rugbrød, flatbrød og smør

DET GRØNNE

Grønn salat, agurk, cherrytomat, fennikel, syltet rødløk, syltet asier, sølvløk, beter, aprikos, soltørket tomat, linser, solsikke -og gresskarfrø, nøtter, aioli, majones og vinaigrette

VARME RETTER

STRANDHUSETS FISKESUPPE
DAMPEDE BLÅSKJELL
OVNSBAKT TORSK
med bacon, erter og kapers
LANGTIDSBAKT KALV
med stekt løk, sjy, tyttebær og persille
KJØTTKAKER I BRUNSAUS
med ertestuing

FISKEKAKER
CONFIT POTETER
POTETKREM

DESSERTER

HJEMMELAGET KARAMELLPUDDING
med karamellsaus
HJEMMELAGET SVISKEGRØT 
HJEMMELAGET SJOKOLADEPUDDING
GELÈ
GULROTKAKE
med ostekrem og syltet gulrot
SJOKOLADEKAKE
med kaffeglasur og kokos
ISBOKS
med assortert iskrem

BUFFETPRISER 

Voksne 395,- per person*
Barn 4 - 12 år kr 175,-
Barn 0 - 3 år gratis

SPØRSMÅL & BESTILLING

For bordreservasjoner ring oss på 478 25 000.
Våre åpningstider finner du her

Nyhetsbrev